Bijeenkomst LPOF

Na lange tijd was het eindelijk weer zover dat de leden van het Landelijk Platform Ondernemers Fondsen (LPOF) weer fysiek bij elkaar konden komen. Oude bekenden zagen elkaar terug, nieuwe gezichten leerden elkaar kennen. Afgelopen dinsdag 17 mei 2022 kwamen 20 ondernemersfondsen uit heel Nederland naar Landvast in Alblasserdam. Deze bijeenkomst werd gecombineerd met de Algemene Leden Vergadering.

Fysieke bijeenkomst LPOF & Algemene Leden Vergadering | 17 mei 2022

Paul Mallee, voorzitter Ondernemersfonds Alblasserdam, heette alle deelnemers welkom en om 14.30 uur nam Hans de Leeuw, als vervangend voorzitter voor deze dag, het woord en opende de vergadering. Hans de Leeuw is secretaris Landelijk Platform Ondernemers Fondsen en Voorzitter Ondernemersfonds Utrecht. Hij leidde de vergadering op een strakke en vriendelijke wijze door de algemene stukken en blikte terug op de afgelopen periode.
Tijdens de vergadering is Hinrich Slobbe, voorzitter OF Zwijndrecht, toegetreden tot het landelijk bestuur.

 

Na een korte pauze was het woord aan Paul Mallee. Hij nam de aanwezigen mee hoe het Ondernemersfonds in Alblasserdam is ontstaan en hoe het inmiddels, in zeer korte tijd, van mooie waarde is voor de Alblasserdamse gemeenschap.
Martijn Bijl van het Leeuwarder Ondernemers Fonds gaf vervolgens een presentatie hoe het ondernemersfonds in Leeuwarden is ontstaan en ontwikkeld en kortgeleden is verlengd met 10 jaar.

 

Ondernemersfonds Alblasserdam Paul Mallee 17 mei 2022

 

Na de presentaties ging men met elkaar in gesprek over hoe de bestuursaansprakelijkheid geregeld is bij alle fondsen.
Het was een zeer waardevolle bijeenkomst waarin kennis delen en ontmoeting voorop stond. Tijdens alle gesprekken en presentaties bleek keer op keer de toegevoegde waarde van een ondernemersfonds voor een stad of gemeente.

 

Aan het eind van de middag was het tijd voor borrel & bites om op informele wijze nog even met elkaar na te praten.

Wij feliciteren Hinrich Slobbe met zijn benoeming binnen het bestuur en wensen hem veel succes toe in deze nieuwe functie.

 

Ondernemersfonds Alblasserdam 17 mei 2022